Husk Pensionsdagen d. 28. oktober

 

Pensionsdagen er søndag 28. oktober. Brug dagen på et pensionstjek. Log ind på PensionsInfo.dk eller kontakt dit pensionsselskab.

Kampagnen Pensionsdagen afholdes den sidste søndag i oktober. I år er det fælles emne for pensionsdagen ’opsparing’, og derfor sætter vi fokus på, at danskerne har noget til gode.

Pensionsbranchen står sammen om kampagnen 28. oktober med fælles logo og slogan: ”Du har noget til gode”.

Formålet med kampagnen er, at få danskerne til at engagere sig i deres pension og få dem til at interessere sig for den opsparing, de får udbetalt i alderdommen. Er danskerne klar over, hvor meget de sparer op? Hvilke forsikringer der er en del af pensionsordningen? Hvordan er de dækket, hvis de mister arbejdsevnen? Får de det at leve for i alderdommen, som de forventer? Det kan man hurtigt og nemt få et overblik over på PensionsInfo.dk. Det kræver blot NemID og nogle få klik.

Brancheorganisationen Forsikring & Pension, 22 selskaber og ATP står bag kampagnen.

Læs mere på Pensionsdagen.dk, hvor du også finder nyheder, link til PensionsInfo og kan se, hvilke selskaber der står bag kampagnen.

Hvis din gennemgang af din pensionsordning/gruppelivsforsikring giver anledning til spørgsmål, det kan være spørgsmål om forsikringsdækningen, om mulighederne for at indsætte særligt begunstigede eller spørgsmål til en aktuel sag, er du velkommen til at kontakte FG.

I FG sidder vi klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9.00 til 15.00 på tlf. nr. 39 16 78 00, og besvarer gerne de spørgsmål, du kan have til din gruppelivsforsikring.

Du er også – som altid – velkommen til at sende en mail via kontaktformularen på www.fg.dk

Gode forbrugerværktøjer:

PensionsInfo.dk

Pensionsmåler.dk

Faktaompension.dk