Har du styr på din pension? – En time kan gøre en forskel

”Jeg tænker først på min pension den dag, der er 25 timer i døgnet”. Har du det sådan, er du ikke den eneste. Men 29. oktober er der rent faktisk 25 timer i døgnet. Brug den ekstra time på et pensionstjek

Kampagnen Pensionsdagen afholdes den dag, hvor vi går fra sommertid til vintertid. Målet er at få danskerne til at bruge den ekstra time i døgnet på at få styr på deres pension.

Hele pensionsbranchen står sammen om kampagnen søndag 29. oktober med fælles logo og slogan: ”Pensionsdagen - en time kan gøre en forskel”.

Hvis din gennemgang af din pensionsordning/gruppelivsforsikring giver anledning til spørgsmål, det kan være spørgsmål om forsikringsdækningen, om mulighederne for at indsætte særligt begunstigede eller spørgsmål til en aktuel sag, er du velkommen til at kontakte FG.

I FG sidder vi klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9.00 til 15.00 på telefon nr. 39 16 78 00, og besvarer gerne de spørgsmål, du kan have til din gruppelivsforsikring.

Du er også – som altid – velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen.

Du kan læse mere på www.pensionsdagen.dk, hvor du også finder film, nyheder, link til PensionsInfo.dk og kan se hvilke selskaber, der står bag kampagnen m.v.